LA FIRMA

La firma COMPTE9 va néixer l’any 1990 a la ciutat d’Olot per donar serveis a les empreses de la Garrotxa, principalment. Posteriorment va ampliar els seus serveis a la comarca del Ripollès. Actualment, la firma està preparant la seva expansió i ha començat a donar serveis a les comarques veïnes del Pla de l’Estany, el Gironès i Osona.

En els seus inicis la firma COMPTE9 donava els seveis d’assessorament comptable, fiscal i mercantil. L’any 1995, va posar en funcionament el seu propi departament laboral, davant la necessitat que tenia d’oferir aquest servei als seus clients i així poder cobrir totes les seves necessitats.

Actualment, COMPTE9 s’ha especialitzat en l’assessorament a petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, mercantil i legal.

La missió de COMPTE9 és impulsar un despatx d’assessoria d’empreses en les diferents disciplines, amb capacitat per atraure persones de gran capacitat i vàlua tant a nivell intern com en la seva relació amb els clients, tot això amb la finalitat de proporcionar uns serveis amb valor afegit per els nostres clients.

Des de COMPTE9 l’orientem i l’assessorem dins la normativa legal i fiscal vigent per oferir-li la millor opció per cada situació. L’empresa sempre ha volgut estar al costat dels seus clients.

Dins aquest equip hi ha economistes, advocats, diplomats en empesarials i llicenciats en Ciències del Treball en continua formació per a seguir de prop tots els canvis legals que es van produint.

El principal valor de l’empresa són les persones altament qualificades que composen el seu equip humà.