Politica del Blog

Els articles periodístics i continguts publicats per COMPTE9 al blog són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació d’un servei d’assessorament legal de cap mena, per tant, la informació proporcionada en aquestes publicacions i articles resulta insuficient per la presa de decisions personals o empresarials per part de l’usuari. En conseqüència COMPTE9 no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada en el blog ni en els danys i perjudicis produïts en l’usuari o tercers amb motiu d’actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda en el Blog.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del blog, comprometent-se a utilitzar els continguts de conformitat amb la llei i el present Avís legal. L’usuari haurà d’abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, transformar o modificar els continguts dels articles i publicacions del blog, excepte en els casos autoritzats per la Llei o expressament consentits per COMPTE9.

Perquè l’usuari pugui publicar comentaris en el blog haurà d’acceptar prèviament la política de privacitat i els continguts del present Avís legal. COMPTE9 no es fa responsable ni s’identifica amb els comentaris o opinions abocades en el blog per part de l’usuari.

COMPTE9 no admetrà intervencions en el blog que continguin referències a temes racistes o sexistes, ni s’admetrà cap intervenció que derivi d’aspectes personals, sigui mitjançant crítiques no constructives o insults. COMPTE9 es reserva el dret d’anul·lar, cancel·lar, eliminar qualsevol comentari o restringir l’accés a qualsevol usuari que incompleixi el present Avís legal. No està permès fer ús del blog per enviaments de correu brossa, publicitat invasiva, captar adreces de correu electrònic o qualsevol mena d’acció il·legal.